Ben je de flow in je leven even kwijt of zoek je een manier om die goede flow juist vast te houden? Dan ben je hier op de goede plek! In-Flow biedt psychomotorische therapie en yoga. Ontdek wat In-Flow voor jou kan betekenen!
Home Debbie Psychomotorische therapie Power Yoga Workshops Yogaweekenden Locatie Contact

Psychomotorische therapie

In-Flow Psychomotorische therapie en yoga Debbie Jansen 06-28615541 debbie@in-flow.net
Als psychomotorisch therapeut combineer ik mijn passie voor sport en beweging met mijn ambitie om het beste in mensen naar boven te halen. Door de oefeningen in de psychomotorische therapie kun je ervaren wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Ook kun je bewuster worden van je lichaam, gedachten, gevoelens of gedrag. Je kunt oefenen om je gedachten of gedrag te beïnvloeden. In mijn therapieën gebruik ik onder andere yoga en ontspanningsoefeningen, boksoefeningen, balsporten, symbolisch werk en samenwerkingsopdrachten. 8-weekse Kickuh training Dit is een training waarbij ik vooral gebruik maak van kickboksoefeneningen. Op een speelse manier oefenen de kinderen met hun sociale vaardigheden, spanningsregulatie, concentratie, ontspanning, kracht en zelfvertrouwen. Heb je interesse, neem dan contact op voor meer informatie en nieuwe startdatums.
Praktische informatie over PMT
Teambuilding Naast therapie bied ik ook teambuilding en diverse workshops om met je team te kunnen groeien. Ook hierbij staat vooral het "doen" centraal, zodat je als team kunt ervaren wat sterke en verbeterpunten zijn in de samenwerking of van ieder individu en deze nog beter in te kunnen zetten of verder te ontwikkelen. Net even buiten de comfortzone kun je als team elkaar beter leren kennen, oefenen en groeien. Spannend, maar vooral ook leuk! Samenwerking Ik werk samen met René Blom van HeelHelder. Is er geen klik, zoek je een mannelijke therapeut of ben je op zoek naar iemand die mindfulness aan kan bieden? Dan kan ik je doorverwijzen naar René.
Lees meer over workshops Lees meer over de kickuh training Lees meer over Renť Psychomotorische therapie